Over

SAMENBRENGEN

Ben jij ervan overtuigd dat je samen verder komt? 

Als veranderspecialist breng ik mensen samen om van A naar B te komen. 

Tijdens mijn oefeningen, workshops en coachgesprekken zul je ervaren dat veel belemmeringen alleen maar in je hoofd zitten. Ik help je om je blik te kantelen, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Obstakels verdwijnen wanneer jij aanhaakt op je hart en van daaruit de wereld gaat bezien en ervaren. Problemen worden uitdagingen en je gaat veel meer bezig met het "hoe" je het tij kan keren. 

En eindelijk zul je ervaren: wat ik wilde, kan dus wél. 

JE SITUATIE VERANDEREN

Je weet niet wat je wilt, het contact met je diepste verlangens ben je al lang kwijt. Want je was druk met de praktische kant van het leven. Met studeren, werken, kinderen opvoeden, hobby's, huis onderhouden, ouders verzorgen…. 

Zodra je eigen wensen de kop opstaken, wist je ze met je verstand weg te rationaliseren. Maar nu wringt het bij je. Blijf jij zo leven tot je pensioen, en nog vele jaren daarna? De enige die jou vooruit kan helpen ben jij zelf.

Mijn expertise is met creatieve middelen jou bewust maken van datgene waarnaar je verlangt. We schudden wakker wat je vergeten was en je schrijft het op een leuke manier op in een sprookje.

Vervolgens krijg je oefeningen en inzichten waardoor je krachtiger wordt in je doen, rustiger in je denken! 

Ik kan je helpen om stap voor stap verder te komen en je sprookje ook te gaan leven.

HULP BIJ BEPROEVINGEN

Wat heb jij nodig om om je situatie te keren? Te doen wat goed is voor jezelf en iets bij te dragen aan de wereld? 

Eerst besef je je dat je ontevreden over je huidige situatie bent. Dan krijg je een iets duidelijker beeld van de verandering die je graag wilt . 

Je komt bij mij en schrijft het in je sprookje, om je ook je onbewuste verlangen zichtbaar te maken. En dan ga je naar huis met een blij gevoel. Want je hebt een lonkend perspectief. Maar ......hoe nu verder?

Je stapt weer in je dagelijkse leven en er ontstaan twijfels. De buitenwereld gaat zich ermee bemoeien. Emoties van angst voor verandering  en verlies spelen een rol.  Er ontstaan "beproevingen". Ik ken ze als geen ander! Door deze beproevingen moet je heen wil je echt de stap naar de door jouw gewenste verandering zetten. 

Ik kan je daarbij helpen!

WIE IS MARIAN JANSSEN?

Het tij keren, daar ben ik een ervaren specialist in. 
Al 25 jaar hou ik mij bezig met persoonlijke- en organisatieontwikkeling. 

Ik ben geboeid door vooruitgang! "het kan niet" staat niet in mijn woordenboek. Voor mij is het een uitdaging om mensen te helpen dat te doen waar hun hart naar uitgaat.

Ik bedenk, deel en ontwikkel visualisaties, ervaringen, zelfinzicht oefeningen, events waardoor mensen stap voor stap in beweging komen naar een gedroomd toekomstbeeld.

Ik heb zelf een aantal keren succesvol een grote wending aan mijn eigen leven gegeven. Zo switchte ik van een baan in de hulpverlening naar een commercieel bedrijf Tempo-Team, omdat ik ontdekte dat ik resultaatgericht ben. 

En in 2006 had ik een goede baan als manager in de database-marketing bij Cendris. Ik gaf mijn zekerheden op en startte mijn bedrijf Samenbrengen. 

Ook nu in 2017 geef ik een wending aan mijn leven. De afgelopen 10 jaar heb in verandertrajecten bij bv. de Rabobank, ProRail, NS als communicatieadviseur kennis, houding en gedrag beïnvloed. Nu ga ik ook  mensen helpen die de situatie waarin ze zitten  willen verbeteren.
Share by: