Landing inspiratieaanvraag

HOE BLIJF IN CONTACT MET JEZELF EN JE WENSEN

Hallo bijzonder mens,

Bedankt voor je aanmelding om inspiratie te ontvangen om in contact te blijven met dat wat je het allerliefste wilt. Het zou toch zonde zijn als ons leven voorbij is en we net niet geleefd hebben zoals we eigenlijk wilde. Om jezelf trouw te zijn en nog te luisteren naar wat er in je omgaat en hoe je je voelt is niet altijd makkelijk. 

Op jonge leeftijd dacht ik daar niet over na, maar deed ik het gewoon. Toen ik op Curacao woonde, zat ik graag te staren over de zee of zittend op een stoepje. Daar heb ik ervaren wat even "niets doen" oplevert. In de stilte begon ik met visualiseren. Ik droomde hele verhalen bij elkaar. En ook zag ik voor me wat ik graag wilde betekenen in het leven. 

Ik zag mij zoveel mogelijk mensen helpen, om dat te doen waarvoor ze in de wieg zijn gelegd. En ik wist diep van binnen blijkbaar "what you visualise, you become". Een beeld gaf mij heel veel vertrouwen dat het ook mogelijk was.

Pas later werd mij duidelijk hoe ik mijn droom kon realiseren. 

Ik raakte ervan overtuigd dat je voor jezelf, maar nooit tegen anderen moet zijn. Sterker nog, dat je samen verder komt! En dat als ik die grote droom wilde realiseren, ik de kwaliteiten van anderen wilde inzetten. Zo heb ik een heel netwerk van mensen die een specifieke kwaliteit of wijsheid hebben. Zij hebben mij geholpen met, de verwachtingen loslaten, met het concreet maken van mijn wensen en met hobbels overwinnen.

Die inzichten die mij helpen, die deel ik met jou. Zodat jij stap voor stap zin kan geven aan jouw buitengewone leven. Op een ontspannen manier, vanuit je hart en met je voeten op de grond! 

Met vriendelijke groet,


Marian Janssen
Samenbrengen


E. Blocklaan 13
1241 BS Kortenhoef
06 51882764
marian@samenbrengen.nl
www.samenbrengen.nl

ps. Natuurlijk ga ik met respect om met je gegevens.

Share by: